گام پنجم - اثر مرکب
دنیا جای بدیه ولی ارزش جنگیدن داره:)
گام اول / گام دوم / گام سوم / گام چهارم
ریتم زندگیهای عادیمون رو در نظر بگیرید. غذا خوردنمون، راه رفتنمون، استفاده از شبکههای اجتماعی، کتاب خوندن، فیلم دیدن، بیخودی به در و دیوار نگاه کردن. توی این قسمت درباره همین اقدامات ناچیز به ظاهر بیاهمیتی صحبت میشه که دائما داریم تکرار میکنیم و اتفاقا همینها سرنوشت ما رو میسازن. «ما از گاز گرفته شدن توسط فیلها نمیمیریم، بلکه یکی از بزرگترین عوامل طبیعی مرگومیر، نیش پشه مالاریاست.» عادتهای ما وقتی بسامد پیدا میکنن منجر به نتایج بزرگ مثبت یا منفی میشن. دکتر مکری توی سخنرانی habitش میگفت که عادتهای روزانه داشتن خیلی خیلی خیلی مهمه. اکثر نوبلیستها یک ریتم دقیق داشتن و به اون عادت کرده بودن، حالا نه این که دنبال عیشونوشهای خودشون نبودن و همیشه نظم داشتن اما اینجوری بودن که تحت هر شرایطی مثلا صبح که بیدار میشدن باید یک ساعت مطالعه میکردن و یکجورهایی معتاد بودن به این قضیه.
فکر میکنید اگر یک کاغذ A4 رو پنجاه بار تا کنید، طولش چهقدر میشه؟ بیست متر؟ سی متر؟ چهل متر؟ باورتون نمیشه. ٩۶٠میلیون کیلومتر!!
ما میتونیم فقط با زنده کردن تایمی که هیچکس فکرش هم نمیکنه که مهم باشه، به دستاوردهای واقعا مهمی برسیم.
پس بیایم و تاثیر اقدامات ناچیز رو در زندگیمون جدی بگیریم:)
+ صوت پادکست از کانال تلگرام دکتر مجتبی شکوری
توی این قسمت، مثالهای بامزه و جالبی میزنه:')
- ۹۸/۱۲/۲۹
من همون وقتی هم که داشتم پادکست اینو گوش می کردم پارسال این جمله ش رو متوجه نشدم... این که می گه اگه یه کاغذ A4 رو 50 بار تا کنیم... مگه وقتی کاغذ رو تا می کنیم کوچیک تر نمی شه؟...